Κατηγορίες
PrestaShop

Νέα προϊόντα

Νέα προϊόντα
7 τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση του μπάνιου το 2020

7 τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση του μπάνιου το 2020

Τα τελευταία χρόνια, το interior design αφουγκράζεται τις βαθύτερες ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και εστιάζει στην κάλυψή τους μέσω ιδεών και προ-τάσεων που βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο μαζί του.

Το 2020, η διακόσμηση εσωτερικών χώρων μας υπενθυμίζει ότι ο ταλαιπωρημένος από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας εαυτός μας, χρειάζεται ηρεμία, ξεκούραση, ευεξία -αλλιώς δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις, να υλοποιήσει τους στόχους του.

Σε αυτό το άρθρο εστιάζουμε στις τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση του μικρότερου δωματίου του σπιτιού, που ξέρει καλά πόσο καταπονημένο είναι το σώμα μας και τι χρειάζεται για να νιώσει πιο ελαφρύ και αναζωογονημένο.

Το 2020, το μπάνιο αφήνει την φύση, το φως (φυσικό και τεχνητό), τις neutral αποχρώσεις (αλλά και το θυελλώδες μαύρο), την τάξη και την μοντέρνα αρχιτεκτονική να έχουν τον πρώτο λόγο στην δομή και την αύρα του.

Πάμε να δούμε τις 7 τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στην διακόσμηση του μπάνιου το 2020:

Το 2020 επενδύουμε στον φωτισμό του μπάνιου επιλέγοντας μοντέρνα φωτιστικά: Οι interior designers ομόφωνα συμφωνούν: αξίζει να επενδύσουμε σε ένα φωτιστικό που κάνει μια δήλωση στο χώρο. Το 2020, αν θέλετε να ανανεώσετε την όψη του μπάνιου σας επιλέξτε ένα φωτιστικό με μοντέρνα αισθητική και ποιοτικό φως.